Kastamonu Sel - Epshxnmng2xkgm - Karadeniz'i sel vurmaya devam ediyor.

Kastamonu Sel - Epshxnmng2xkgm - Karadeniz'i sel vurmaya devam ediyor.. Vali avni çakır, şu ana kadar kayıp ihbarı olmadığını ancak bozkurt'ta bazı kişilerin, binaların çatısında mahsur kaldığını söyledi. Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden korkunç görüntüler. Bu sırada köprüden geçen 2 otomobil de bahçecik deresi'ne düştü. Çay ve dereler taştı, otomobiller sürüklendi kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçelerinde sel felaketi yaşandı. Halk evlerin çatılarına çıktı kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı.

Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Azdavay, bozkurt, cide, şenpazar, daday, küre, ağlı ve i̇nebolu ilçeleri etkilendi. Sabah 7 sularında başladı sağanak. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası birçok bölgede sel taşkınları yaşandı.

Kwsf6iuj2xnr1m
Kwsf6iuj2xnr1m from img.piri.net
Bu kez de kastamonu selden etkilendi. Şiddetli yağış sonrası kastamonu'nun bozkurt ilçesinde sel nedeniyle birçok araç sürüklendi. Bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine. Kısa süre sonra da sel ve taşkına dönüştü. Sel nedeniyle evleri ve işyerle. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sabah 7 sularında başladı sağanak. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış sebebi ile birçok ilçe ve köy merkezi sular altında kaldı, dereler taştı.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı.

Şiddetli yağış sonrası kastamonu'nun bozkurt ilçesinde sel nedeniyle birçok araç sürüklendi. Azdavay karayolu ulaşıma kapanırken bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı ilçe merkezinde. Afad'dan sinop kastamonu ve bartın'daki sel taşkınına ilişkin açıklama afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), sinop, bartın ve kastamonu'da meydana gelen selde arama kurtarma faaliyetlerinin ve hayatın yeniden normalle dönmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Kısa süre sonra da sel ve taşkına dönüştü. Araçlardaki 8 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış sebebi ile birçok ilçe ve köy merkezi sular altında kaldı, dereler taştı. Kastamonu'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Kastamonu'da sel hes barajını patlattı: Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Batı ve orta karadeniz'in iç kesimlerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.taşköprü'de özellikle. Kentin bahçecik mevkisinde köprü çöktü.

Kastamonu'yu da sel vurdu kastamonu'nun azdavay ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu, araçlar sürüklendi, tarım arazileri su altında kaldı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine. Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor.

Sinop Ve Kastamonu Daki Sel Felaketiyle Ilgili Hava Kuvvetlerinin 2 Helikopteri Gorevlendirildi Son Dakika
Sinop Ve Kastamonu Daki Sel Felaketiyle Ilgili Hava Kuvvetlerinin 2 Helikopteri Gorevlendirildi Son Dakika from foto.sondakika.com
Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar kapandı, sel suları nedeniyle köprüler yıkıldı, araçlar ve iş yerleri sular altında kaldı. Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Araçlardaki 8 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar. Sabah 7 sularında başladı sağanak. Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 3 gazetede yer alıyor.

Araçlardaki 8 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Kastamonu da sele yakalandı, sel suları arabaları sürükledi! 31.05.2021 12:50 batı ve orta karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısı. Seller sonucu çok sayıda binayı ve işyerini su bastı, vatandaşlar mahsur kaldı, yollar kapandı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Son dakika kastamonu sel haberleri son dakika kastamonu sel haberlerini buradan takip edebilirsiniz. | kastamonu valisi avni çakır, sel bölgesinde açıklamalarda bulundu #kastamonu #avniçakır #azdavay son saatin en çok aranan 15. Kastamonu'da sel hes barajını patlattı: Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Afad'dan sinop kastamonu ve bartın'daki sel taşkınına ilişkin açıklama afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), sinop, bartın ve kastamonu'da meydana gelen selde arama kurtarma faaliyetlerinin ve hayatın yeniden normalle dönmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Kastamonu sinop samsun bartın'da sel baskını görüntüleri Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar. Bu sırada köprüden geçen 2 otomobil de bahçecik deresi'ne düştü.

Kentte birçok noktada su baskınları var. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Halk evlerin çatılarına çıktı kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı.

Kastamonu Da Sel
Kastamonu Da Sel from www.cumhuriyet.com.tr
Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Şenpazar ilçesinden gelen videolar hiç iç açıcı değil. Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Bu sırada köprüden geçen 2 otomobil de bahçecik deresi'ne düştü. En son kastamonu sel haberleri anında burada. 11 ağustos 2021 kastamonu sel felaketi. Sabah 7 sularında başladı sağanak. Kastamonu'yu da sel vurdu kastamonu'nun azdavay ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu, araçlar sürüklendi, tarım arazileri su altında kaldı.

Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü.

Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar. En son kastamonu sel haberleri anında burada. Sel nedeniyle evleri ve işyerle. Dehşeti yaşayan vatandaşlar ise sel sularına kapılmamak için binaların çatılarına çıktı. Kentin bahçecik mevkisinde köprü çöktü. Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden korkunç görüntüler bartın, sinop, kastamonu ve karabük. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, dün ve bugünkü aşırı yağışlar, sinop, bartın ve kastamonu'da şehir merkezi ve ilçelerde etkili olurken, sel ve su baskınları meydana geldi. Bu kez de kastamonu selden etkilendi. Umarım yalnızca maddi kayıplarla atlatabilirler, oralar cennetten köşeler, insanın içi. Sağanağın ardından bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Son dakika kastamonu sel haberleri son dakika kastamonu sel haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code